Fjelltreffen

Søker turvenn................

Mann, 64 år, Trøndelag, 22. juli 2021

Mann 63,Trøndelag 22 Juli 2021

Jeg er en sporty og ungdommelig mann på 63 som er over gjennomsnittet glad i friluftsliv. Jeg bruker mye av min fritid på fjellet, i marka og i skogen på turer, korte og lange. Har en ekstra forkjærlighet for vinteren , har langrennski, fjellski og randoneeski. Jeg liker godt å ta en tur i alpinbakken hvis det er aktuelt. Sykler også en del på sommers tid.
Jeg har vært pensjonist i akkurat i et år, etter 42 år i yrkeslivet, har nå et godt liv med mye fritid og mange muligheter, men savner noen å dele turopplevelsene med.
Jeg liker godt å ta en bytur også, innimellom, gjerne på kino/konsert/restaurant.
Ellers synes jeg indre og grunnleggende verdier teller mye i min alder, er opptatt av god kjemi og trivsel i hverandres selskap. Søker etter en voksen, ærlig og snill dame som liker å dra på tur og holde seg i form.
Jeg har voksne barn/svigerbarn og barnebarn boende i nærheten så de betyr mye for meg.
Jeg bor godt og sentralt sør i Trøndelag med kort vei til fjellet.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.