Fjelltreffen

Være to, finne ro…

Kvinne, 56 år, Trøndelag, 20. juli 2021

Tror du er der ute et sted, mannen som vil dele turer, gleder og sorger med meg. Jeg er ei «jente» som har fått 56 år… med både opp- og nedturer. Har mange interresser som kunst/kultur, fotografering, hagearbeid, gamelt håndverk, dialekt, dyr , gamle hus/ ting med sjel, er praktisk og kreativ, fikser mye selv. Trives best på landet, men kan pynte meg til en konsert/ bytur også når den tid kommer igjen.
Ellers syns jeg det er de indre verdier som teller, i «vår» alder har de fleste både rynker, grått hår og andre ting, det er naturlig og vakkert på sitt vis. Kjemien er jo viktig, trivsel i hverandres selskap, berike og lære av hverandre.
Leter etter en snill, sindig, jordnær kar. Ikke han som roper høyest i selskapet, men han som kan prate om det meste . Kanskje er han bonde eller håndverker eller i hvertfall turglad og passe sprek.
Jeg er «gamel» trippel birkebeiner. Har langrennski, fjellski og randoneeski, terrengsykkel, fjellsko, padlesko, padler litt havkajakk . Skulle gjerne hatt følge av kanskje deg, på overnattingstur…soloppgang og solnedgang sammen. Telter gjerne, men det blir altfor lite av det. Jeg bor sør i Trøndelag og er ikke veldig flyttbar. Har herlige barn/ svigerbarn og barnebarn rundt meg.
De betyr veldig mye, men savner en bestevenn og partner. Send gjerne noen ord om du henger med ennå. Den som intet våger intet vinner heter det, det er bare vi selv som kan gjøre noe for å endre våre liv. Det høres veldig enkelt ut, men er jo ikke alltid det. Men vi kan jo bare møtes over en kaffekopp eller liten tur i vår vakre fjellheim, så ser vi hva det bringer og tar det derfra .
Ha en fin dag og lykke til videre om denne annonsen ikke passet akkurat deg:)

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.