Fjelltreffen

Naturmenneske!

Mann, 67 år, Oslo, 12. juli 2021

Mann savner en god og nær venn som trives kanskje aller best ute i naturen. Og elsker å gå turer i skog og mark, året rundt. Også lange turer.
Både til fots, på ski, på sykkel og gjerne med hund eller hest om du har. For jeg er også glad i dyr og har hatt flere selv.
Har ellers en rekke andre interesser, også for innendørs aktivitet, både praktiske og av mer akademisk art. Er i tillegg samfunns- og politisk engasjert. Gode samtaler er viktig.
Du bør ha en del tid, være åpen og ærlig, fordomsfri, nysgjerrig, leken, vitebegjærlig, ikke ta deg sjøl alt for høytidelig. Sagt på en annen måte: Fortsatt være ung av sinn og fremdeles ha lyst å leve livet og kunne tenke deg å forsøke nye ting som du kanskje ikke har gjort tidligere.
Fint om du kanskje er litt yngre enn meg.
Blir spennende å høre fra deg!

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.