Fjelltreffen

Jeg elsker Bergen, - gjør du?

Mann, 60-64 år, Vestland, 6. juni 2021

Men det kjennes ikke så naturlig å gå på konsert eller i teateret alene … Det kjennes heller ikke så riktig ut å sitte på en restaurant og spise biff uten å ha noen å kunne nyte måltidet med. Å dra på tur i verdens vakreste land, kan være en opplevelse for livet hvis man har en med seg som deler den samme gleden. Å kunne komme hjem etter en travel dag, og nyte en kopp kaffe sammen, kan være himmelsk …
Skal vi forsøke å gjøre noe sammen for en bedre hverdag og et bedre liv? Jeg har ressurser som jeg vil bruke for å få mest ut av hver dag. Det siste året har lært meg at vi må stå sammen skal vi få til noe. Blir du med?
Jeg er en slank velfungerende ung mann; 188cm/91kg med bakgrunn som akademiker. Videre kan jeg si, at jeg er både kreativ og impulsiv, med mange varierende interesser – men med god orden i livet mitt.
Hvis du deler noen av de tankene jeg har beskrevet, og i tillegg er en søt, slank, omgjengelig, stabil og kjærlig kvinne vil jeg gjerne høre fra deg – du vil ikke komme til å angre. Hvis du i tillegg er musikalsk og spiller et instrument kan vi virkelig skape et harmonisk fellesskap …

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.