Fjelltreffen

Hei, er du opptatt av kaffebål, frisk luft og norsk natur....

Mann, 70-74 år, Trøndelag, 2. juni 2021

Hei, jeg søker damer ca. 55 til 68 år helst fra Midt-Norge som ikke er helt fornøyd med sin livssituasjon. Selv er jeg også en godt voksen mann, bor i enebolig, litt kreativ, leser en del, slank og ikkerøker. Du må ikke tro du er dømt til å leve i ensomhet resten av livet fordi du har et brudd eller blitt alene på en eller annen måte. Hvis du er fornøyd med din situasjon trenger du ikke å lese videre.

Du er vel kanskje mest redd for din familie og dine omgivelser. Når du befinner deg i dine beste år, har du lov til å prøve noe nytt. Ingen tror deg når du sier at du har det bra, stå opp, gå på jobb, lage en enkel middag, se på TV, så til sengs for å stå opp til en ny dag. Når du leser Fjelltreffen er du heller ikke fornøyd. Du må ikke la deg på noen som helst måte godta at alle andre legger seg bort i dine følelser og valg du tar i voksen alder. Alle har vi behov for oppmerksomhet, nærhet og kjærlig omsorg og dette med å ha en person du kan åpne dine innerste tanker til. En må også være klar over at mennesker har ulike behov og ofte må en både gi og ta. Det hele handler om at begge må tilpasse seg hverandre. En må ikke glemme de små ting som krydrer hverdagen. Ikke alle dager er en fest, men en god klem, en klapp på skulderen, at en stryker en over kinnet gir en så uendelig mye. En får et lite input i hverdagen som ikke kan beskrives…

Slike små ting som jeg har nevnt her er det ikke mange som opplever. Mange parforhold har blitt en selvfølge, de har sikret seg en livstidspartner og er tilsynelatende fornøyd. Nei livet er ikke for amatører. Du tror du har det fullkomment, men egentlig kunne du tenke deg en livsledsager som er opptatt av naturen sommer som vinter, kreativitet, rolig hjemmehygge med gode måltider og samtaler. Pynte seg og ut og spise en gang i blant. Og ellers alt det som livet byr på av små og store opplevelser. Videre har du ting du er opptatt av og egne interesser som du liker å holde på med, og som din partner er stolt av. Du må kunne være min støtte i alle sammenhenger, kunne diskutere små og store ting, kunne stole på, være min kjæreste og elskerinne. Det er nå litt koselig å kunne krype inntil en person en er glad i når det herjer som verst…

Håper jeg kan be deg med på hytta, og vise deg litt av Norges fjellverden. Å sitte der foran peisvarmen med et vinglass mens vinden uler utenfor, og høre klirringen av strikkepinner, det må faktisk oppleves. Oppleve fremmede steder i vårt fantastiske land sammen.

Selv er jeg veldig glad i vår natur sommer som vinter, ja alle årstider egentlig. Hver årstid har sin sjarm og sine egenskaper. Jeg fotograferer en del, vel er jeg ingen profesjonell kunstner men prøver nå etter beste evne å forevige en del inntrykk som preger en der en sitter på en lyngrabb og skuer utover. Mitt innerste ønske da er å ha en dame ved min side som kan ta del i dette Guds skaperverk.

Nå spiller jeg ballen over til deg, og håper nettopp DU svarer. Kanskje finner vi ut at vi har mange felles interesser også som det er verd å bygge videre på. Tror det tar tid å bygge gode relasjoner, og i bunn bør det ligge et nært vennskap bygd på felles verdier. Håper du forstår at jeg stiller ikke større krav og forventninger til deg enn jeg selv kan innfri. Hvis du ønsker å svare meg, ikke vent lenge… Tenk igjennom det jeg har skrevet… Hei så lenge vennen.
Har vært en tung tid for mange med denne pandemien, selv er jeg 100% coronafri og har fått mine vaksiner.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.