Fjelltreffen

En Glad og Optimistisk Gutt

Mann, 78 år, Innlandet, 2. mai 2021

Nylig fylt 78 unge år, 183/77, leter etter ei God Jente å være Glad i og dele Gode Opplevelser med! Jeg er glad i å gå på tur sommer og vinter/Være i Naturen/Ro på tjednet her hvor jeg bor på Aurdalsåsen i Valdres/Ta en dans på stuegulvet/ Synge/ Ei god bok/Konserter i området/Jobbe i skogen med vinterveden/Gode stunder foran peisen . . . Hva liker du å gjøre?
Ser for meg at vi vanligvis bor hver for oss og møtes som vi blir enige om. Liker å kjøre bil. Vanligvis ganske ofte i Oslo, bare 2 1/2 time dit.
Nettopp kommet tilbake etter en fin skitur med vårstemning på skareføre . . . Nå venter solveggen med boka "Jomsviking - Danehæren" og med utrolig fuglesang - en flokk dompaper er her igjen også.
"Jag vill tacka Livet" og tror fortsatt på To som er Glade for hverandre! Olav Stedje synger det så fint - "Så godt å vera saman! Så godt å vera to!"
Hører jeg fra Deg, tror Du? Håper det! Sender Deg Gode Tanker!

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.