Fjelltreffen

Ny vår og nye muligheter

Kvinne, 61 år, Møre og Romsdal, 26. april 2021

Tenker nok at akkurat du finnes der ute ett sted - i nærheten? Og ettersom du leser denne annonsen tror jeg at vi to hvertfall har interessen for friluftsliv felles. Det å være ute i naturen, i skog på fjell og på hav. Du er nok på min alder eller litt eldre, akkurat passe - det er det innvendige som til slutt teller, kjemien. Kort- introduksjonen av meg er 61 år, er i fulltidsjobb og har både eldre og yngre familie som beriker livet mitt, som for de fleste i vår alder. Jeg tror jeg er både rolig og pratsom, snill og bestemt og utadvendt og tenkende. Og, livet hadde vært enda rikere med en ganske sprek, hyggelig, humoristisk, samfunnsengasjert mann/turkamerat ved min side - en å dele små og store opplevelser med. Send gjerne noen ord!

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.