Fjelltreffen

Naturkvinnen

Kvinne, 55-59 år, Viken, 20. april 2021

Varm kvinne med mye livslyst, glede og lidenskap søker deg som vil bli med og skape opplevelser så livet får enda flere farger.
Som meg er du åpen og nysgjerrig og vet at det fins mer mellom himmel og jord enn det vi kan se.

Jeg søker deg som liker å fokusere på de fine tingene i livet, og
for meg er naturen noe av det aller fineste og viktigste.
Det er her jeg får hentet meg inn og ladet opp - tror ikke det er noe annet som gir meg så mye energi og så mye glede. Får jeg naturdosen min, blir jeg et bedre menneske og har mye mer å gi til de som er rundt meg.
Det er viktig for meg at du deler denne gleden over naturen og at du innimellom vil være med meg ut!

Jeg elsker også å reise, men det er jo ikke helt tiden for det i disse dager.
Gleder meg til neste gang, og det hadde vært gøy å reise sammen.
Liker at livet har kontraster; liker både det enkle og primitive og det mer komfortable - liker å tøye grensene mine og utfordre meg selv.
Trives med å være i aktivitet, lærer stadig nye ting og er ganske leken, men kan også være rolig - meditasjon er en viktig ingrediens i livet mitt.

På lang sikt er jeg på utkikk etter en mann å dele livet med, men har ingen hast med å binde meg.
Kropp, sinn og sjel må matche - jeg tar ikke hvemsomhelst, og det gjør nok ikke du heller! ☺

Selv om jeg har et bra liv, tror jeg ikke vi er skapt for å leve alene; livet blir mye mere gøy når vi er sammen og inspirerer og utfordrer hverandre til å skinne mest mulig.

Kjenner du deg igjen?
Ta kontakt da vel☺

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.