Fjelltreffen

Jeg vil ha en varm og impulsiv mann

, 65-69 år, Viken, 21. februar 2021

Lørdag lagde jeg meg en skikkelig god skrei middag, med smørsaus og med god vin til.
Var en fortreffelig middag, men savner noen å dele den med. I det hele tatt savner jeg noen å lage middagene med, oppleve hverdagen og helgene med, opp og nedturer.
Jeg er ikke der at vi «ups» så har vi flyttet sammen, men å ha en god venn å dele små og store opplevelser med. Komme seg ut på tur, fiske, padle (kano), gjerne sykle igjen, konserter, teater, ut i det blå tur uten mål og mening bare eksistere og nyte, skape vårt eget eventyr, glede oss til neste kapitel. Er kjemien der liker jeg å forføre og bli forført.
Jeg er glad i dikt, en god bok, liker at noen synger for meg og byr meg opp til dans. Midt oppi dette er jeg litt sjenert og til og med sta. Har vært enke i 23 år, blir litt sta og egen av det, men jeg kan le godt av meg selv. I hodet er jeg 54 år, den reelle alder er nok mer, er yrkesaktiv og fryder meg over jobben min.
Trives best med de som byr på seg selv og er impulsive, men har bena på jorda. Flytter til Vestfold sommeren 2021.


Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.