Fjelltreffen

Voksen mannlig sykkelturkamerat Lusterfjorden rundt

, 71 år, Oslo, 19. februar 2021

Jeg har meldt meg på organisert sykkeltur Lusterfjorden rundt 5.-9 juli og søker etter en sprek voksen kar som vil være mitt reisefølge - i tillegg til de som melder seg som deltakere gjennom turoperatøren, Fotefar.
Denne herlige blandingen av fysisk aktivitet og trening, fantastiske naturopplevelser, ispedd noen historiske og kulturelle innslag, gode hotellopphold med mat og vin vil jeg gjerne dele med noen. Kanskje deg?
Jeg er en våken, engasjert og livsglad dame som liker diskusjoner om samfunn og politikk og utvekslinger om hvordan vi lever våre liv- det relasjonelle og emosjonelle og
filosofiske ikke minst. Er i god form både kroppslig/helsemessig med sterk psyke og søker en som følger meg der, og er en spennende sparringspartner.
Prisen for denne 5-dagers turen er kr 12990. Dertil kommer utgifter til enkeltromstillegg, du du måtte kjøpe ekstra mat/drikke osv. Mer info: Se vedlagt lenke: https://www.fotefartemareiser.no/lustrafjorden-rundt-pa-sykkel-juli-2021
Frister dette? Meld meg da vel!

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.