Fjelltreffen

Har vi nok felles?

, 65 år, Viken, 12. januar 2021

Vil du bli kjent med passe hyggelig og fornuftig fyr og se om vi har nok felles?Da er det bare å sende et svar hvis du kjenner deg igjen i en god del av det jeg skriver:

Om noen få år vil mitt liv bli forandret. Det vil være min tur til å forlate arbeidslivet og ikke minst hyggelige og greie kollegaer. Litt rart siden jeg har jobbet uavbrutt siden tidlig i tjueårene, men samtidig gleder jeg meg (og synes jeg er veldig heldig) som kan få et annet liv med mange muligheter til å gjøre og oppleve det som jeg tidligere ikke har hatt tid til.

Jeg har rundet 65 år og det er flott å være «voksen». Årene har gjort meg trygg, sikker og fornuftig, men ikke «satt» synes jeg selv. Jeg har god helse og er helt frisk, pålitelig, passe sporty/ handy, har ryddig økonomi, er skikkelig morgenfugl, morsom hvis vi blir godt kjent, ser lyst på livet og har orden på det meste.

Jeg har trent regelmessig en tid med litt «koronaavbrudd». Ikke for å bli rask og sterk, men for økt velvære og for å beholde god helse. Det er en fin følelse å kunne bevege seg i skogen eller på fjellet uten å bli utslitt, bare litt deilig sliten. Og ha litt driv i kroppen, også med sekk i tungt terreng. Det har alltid gitt meg en glede og ro å være ute og «underveis» i naturen.

Friluftsliv, å kunne være ute og i aktivitet er viktig for meg. Det betyr ikke bare mulighet til å gå fra hytte til hytte i fjellet, men også korte turer, reise, sykle, skiturer, være mye på hytta på fjellet, ligge litt på sofaen, lese bøker og aviser, fiske, høste av naturen etc. Jeg har forresten lyst til å gå hele pilgrimsleden til Santiago de Compostela.

Syklet fra Songsvann til Kikut for noen måneder siden. Flott tur & vær. Jeg syklet alene og tenkte at det hadde vært veldig fint å ha en å dele tur og kaffe med.

Jeg ser etter voksen, selvstendig, oppegående dame som ønsker det samme. Som meg har du passert middagshøyden med god margin, men du føler deg slett ikke sånn! Alderen er der, den gir erfaring, trygghet og enestående mulighet til å gå videre. Det er absolutt ikke slik at muligheten for å lære noe nytt, utvikle seg og glede seg over livet er over.

Jeg klarer meg alene, men jeg vil mye heller ha venn, turvenn og samtalepartner i en og samme person. Skal jeg være helt ærlig ønsker jeg meg enda mer - et langsiktig forhold til 1 stk dame som liker innholdet i annonsen og som savner og vil det samme som meg.

Rett og slett en å bli og være glad i og som også vil være glad i meg. Det er mulig om den berømte kjemien er tilstede, men jeg tror det er nødvendig med både tid, innsats og felles aktiviteter.

Det er fint å være ute, men byliv med ulike tilbud som kino, spisesteder, museer, parker, butikker, folkeliv, bare kunne gå rundt er også noe jeg verdsetter. Og vil du også benytte deg litt mer av det kulturelle tilbudet som finnes er det helt topp! Jeg ønsker å leve sunt, men ikke mer enn at vi ha masse gøy og opplevelser sammen.

Jeg er skilt og har 3 voksne barn som har startet egne liv. Selv om de er voksne vil mine barn alltid være svært viktige for meg og jeg har god kontakt med alle tre.

Jeg bor rett vest for Oslo og du må bo slik at det er mulig å treffes etter jobb/ på fritiden uten for mye planlegging. Og du må kunne sette av litt tid. Jeg tror det er helt nødvendig å bruke tid for å bli kjent når starten skjer som svar på annonse. Mye skal klaffe for å få fulltreffer, men det er lite å tape. Stemmer det ikke går vi hver til vårt en erfaring rikere. Den som ikke prøver får garantert ingen gevinst!

Nå er det opp til deg. Du trenger ikke å sende kjempelangt svar, men du må skrive litt om deg selv. Jeg er ikke interessert i surr og rør. Jeg forsøker å få det nesten alle på Fjelltreffen ønsker seg - bestevenn og det vanskelige - verdens beste kjæreste i en og samme person.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.