Fjelltreffen

Fjellgeit søker sprek bukk

, 65-69 år, Vestland, 20. desember 2020

Snart får vi et nytt år med blanke ark som vi skal fylle med aktivitet, gode stunder, alvor og skjemt, gjerne reiser og helst mye friluftsliv. Jeg tror på at det nye året blir et mer "normalt" år enn det som nå renner ut. Jeg gleder meg til det nye året og til alle mulighetene som ligger foran meg som sprek pensjonist. Om det fortsatt blir et år med restriksjoner, så behøver ikke det å begrense friluftslivet. Fjellgeita har vandret i mange fjellområder i Sør-Norge, men har fortsatt mye ugjort og mange ønsker om nye turmål. Bare en viktig faktor mangler; en kjekk fjellbukk å dele turene, mulighetene og ønskene med. Jeg søker derfor etter en positiv, passe sprek, aktiv mann, mellom 65-70 år. Jeg er fortsatt "ung" i sinnet (og geiteskinnet er heller ikke så verst) , bor i Hordaland, er liten, lettbent og slank, har god helse, sprek og sporty og helt klar for nye muligheter og utfordringer. Jeg er ærlig, seriøs, uavhengig og har orden på det meste. Jeg liker både korte og lange turer, vinter og sommer. Ønsker å reise mer når det igjen lar seg gjøre. Jeg leser mye, går gjerne på konserter, show, kino osv. eller bare gå ut for å spise god mat og nyte god drikke. Jeg liker å hjelpe andre, så en del av min nyvunne fritid bruker jeg til frivillig arbeid. Er du en mann/fjellbukk som også ser mange muligheter i en ny livssituasjon eller et nytt (og bedre) år? Deler du i tillegg noen av mine interesser/ønsker for fremtiden, så hører jeg gjerne fra deg.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.