Fjelltreffen

Sammen om alpine gleder

, 62 år, Viken, 20. november 2020

Hei du.

Er du mann pluss minus 60, sporty, sprek, fjell- og friluftsinteressert, som gjerne trekkes mot tinder og pinakler, sommer som vinter? Hvis du også kan tenke deg kvinnelig turfølge, en som er positiv, leken, spretten og alltid klar for nye eventyr - ja, da kan vi kanskje prøve oss på en tur sammen, og en til og en til? For selv om vi begge er i stand til å gjennomføre turene på egen hånd, så er det både hyggelig og tryggere å gjøre det sammen.

Jeg har en forkjærlighet for Sunnmøre og Romsdalen, men MÅ ikke på topper - jeg nyter vandringer i daler, langs ei elv, koser meg som et barn på telttur. Vinterstid går det i randonne, fjellski eller langrennski, på sommeren veksler jeg mellom fjell og kajakk og løping i skog og mark. Forøvrig er jeg samfunnsengasjert, reflektert, åpen, glad og humoristisk.

Jeg søker i første omgang en god turvenn. Ikke noe er bedre enn om vi blir kjærester også, men ett sted må man begynne. Jeg er ca. 172, slank, kvikk, blid.

Jeg bor i Viken, mer presist tidligere Akershus. Du kan i og for seg bo hvor som helst, skjønt det er jo lettere å bli kjent hvis du ikke bor en dagsreise unna.

Hva tror du? Jeg gleder meg i alle fall😊

Ingrid

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.