Fjelltreffen

Hvor er du, mann med glimt i øyet?

, 50 år, Vestland, 17. november 2020

Blid, selvstendig, høy (178), ujålete dame søker ditto mann. Jeg er ikke på utkikk etter en samboer, men en god venn og kjæreste hvis kjemien stemmer. Du må være trygg på deg sjøl, glad i folk og dyr og ha rimelig orden på livet. Jeg er reiseglad, men ikke flyttbar - har barn som bor hjemme en god stund ennå. Jobber foran pc, trener med måte, går mye tur med og uten hund. Glad i fjellet og skogen året rundt, litt pinglete på sjøen, men vil gjerne prøve nye aktiviteter. Musikk, teater og quiz liker jeg godt, og gjerne en frisk diskusjon med gode venner. Håper du skriver hvis du kjenner deg litt igjen og har lyst på en prat. Din alder, bosted og bakgrunn spiller liten rolle, men humor og selvironi er gull verdt.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.