Fjelltreffen

Koronatid-dørstokkmila-hverdagstur-venninne i Drammensmarka

, 55-59 år, Viken, 16. november 2020

Hei

Finnes det andre "ransel-kari'er" enn jeg sjøl som savner turvenninne(r) til turer i marka i hverdagslaget her i Drammen/omegn?

Jeg er en voksen dame, for tiden ikke mer enn middels minus sprek. Bor i Drammen.

Dørstokkmila er blitt altfor tung. Trenger noenlunde fast avtalt turfølge, så jeg kommer meg ut døra!

Pga. sjuke bein - som heldigvis endelig er i bedring - så klarer jeg ikke mer enn ca 10-12 km for tida, og er gjerne ute 3-4-5 timer for en sånn tur. Kan gjerne gå på dagtid i uka. Eller lørdag eller søndag.

Pga. de vonde beina, så trenger jeg å gå på så mykt underlag som mulig - IKKE grus og asfalt, skogsbilveier, snaufjell eller de aller mest hardtråkka stiene. Og er uansett gladest i å holde meg unna den verste trengselen.

Så trenger turfølge som også synes det er ok å gå på de mjuke skogstiene, "glemte" tråkk, kanskje også stiløst i terreng med kart og kompass - i handa, eller i sekken om vi går kjente steder. Jeg er glad i å gå i marka, og er vanligvis i godt humør når jeg er ute :-) Ganske skravlete i pauser, men foretrekker å være stille mens jeg går. Turvant og rimelig godt kjent i Drammensmarka etter mange turer før beina ble sjuke. På store stier, små stier og stiløst.

Har ikke bil, og det er litt klønete nå med korona-restriksjonene. Men vi finner vel løsninger.

Er det andre der ute som også savner noen å gå tur med?
Som er glad i mjuke stier og er i omtrent samme kategori for fart og lengde?

Jeg blir kjempeglad om du tar kontakt!
Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.