Fjelltreffen

Turvenn søkes

, 54 år, Viken, 15. november 2020

Riktignok ikke for større expedisjoner i fjernere strøk, men ser ikke bort fra at vi kan nå de store høyder sammen. Først og fremst så søker jeg etter en turvenn for kortere turer, så får lengden heller øke med tiden. Ellers har jeg padla kajakk på sjøen i sommer (overnattingsturer), sykla mye før om åra, skia har jeg ikke fått brukt siden det ikke er snø her.

Jeg er en mann /gutt/kar på 54 år og er 175 høy, og akkurat passelig slank. Er nok ikke helt eksakt ett A4 menneske. Flyttet ut på landet for noen år siden, og bor nå i Våler i Viken som er en times kjøring sør for Oslo.

Politisk er jeg både rød og grønn, men kan også være politisk ukorrekt. Jeg interesserer meg også for kulturelle ting, med en kjærlighet for subkulturer. Ellers spiser jeg sunt, og drar sjelden på poltur.

Du er ei jente / kvinne på min alder, noen år eldre eller yngre. Du er ganske snill, sånn som meg. Du kan le, leke eller danse (WCS). Har du lest så langt og har lyst til å slå følge på de smale stier, ser jeg frem til å høre fra deg.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.