Fjelltreffen

Flere turer, og opplevelser i vente...?

, 60-64 år, Viken, 18. oktober 2020

Honnør?!!, sier buss-sjåførene…
Jeg blir like overraska hver gang-
Ja-vel-, familie-gener medfører et utseende som ikke kan assosieres med den friskeste rosen. Så kanskje gammel i skinn-, men ikke i sinn. Innvendig kjenner jeg meg som en jentunge som har lyst til å begynne i speideren-; ønsker lære mer-, erfare-, utforske- og utfordre-. Jeg har mye uprøvd og ugjort når det gjelder friluftsaktiviteter og turer, og jeg gleder meg til et aktivt liv videre!!
Og som den jentungen jeg er-, så drømmer jeg om å finne en turkjærest som har lyst til å bli med på mye av dette- Kanskje en spenstig og kunnig fjellkar; En som er inderlig glad i å være ute - i alt slags vær, i alle årstider, i landets kriker og kroker, eller på spennende turmål i utlandet mm. Det er fint dersom vedk. har lyst til å lære bort ferdigheter som jeg kan ha nytte av på mine aleneturer.
Jeg er glad i høgfjell, vinter, ski (fjellski og randonne) Nysgjerrig på kajakk, klatring. Reker gjerne rundt på flere dagers tur.

I hverdagen kan det være at noen oppfatter meg like sjarmerende og omgjengelig som et hespetre- Men en ting er sikkert; Når jeg trives på tur-, da blir jeg innvendig vakker og utrolig grei å ha med å gjøre!
Jeg trives godt sammen med personer som redelig og ryddig snakker om egne tanker/egne behov, og som er gode på å administrere sin egoisme.
Jeg bor nær Oslo, men vet at trivelige turfolk kan komme fra hvor som helst i landet.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.