Fjelltreffen

Finner vi hverandre?

Kvinne, 51 år, Viken, 11. oktober 2020

Du fant meg, eller var det jeg som fant deg?

Det DU så etter, var ei jente med beina på bakken med en dialekt. Usnobbete, som tar i et tak, liker familie, tur, jobb, høy utdannelse, mange jern i ilden til vanlig. Ei jente som trives godt i livet, for hun har mange å være glad i, men som hadde trivdes enda bedre om hun hadde deg til å synge natta-sangene sine. En som har hatt det for travelt til dating i mange år, og som trengte en dytt i rumpa nå.

Det HUN så etter, var en grepa kar med et stort hjerte, med positive relasjoner til andre, en mann som hadde det med seg hjemmefra et eller annet sted i Norge, at det er godt å være ute i alle årstider. Han som gjerne tok henne med en tur ut i det fri i Bærum eller der omkring, under stjernehimmelen i høstmørket, smørte ski når vinteren kom, eller fyrte i ovnen inne og snakket om de viktige tingene i livet. Han var ikke redd for å slå i en spiker eller bruke ei øks, sløye fisk, bade om sommeren.

Den mannen som skjønte denne tegningen, som lette etter henne -og ville bli funnet - han tok kontakt.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.