Fjelltreffen

Noen som vil føre?

Kvinne, 45 år, Viken, 15. september 2020

Er det noen erfarne turfolk der ute som har lyst til å ha med ei som ligger i kategorien litt øvet på tur? Jeg ønsker å lære mer om friluftsliv, kart/kompass, overnatting under åpen himmel, nærtur og topptur, kajakk. Kanskje til og med hundekjøring! Har vært på Galdhøpiggen og Gaustadtoppen og har gått Besseggen, men tror at det er mange flere fine steder å oppdage. Liker meg godt i de fleste typer terreng. Er ikke veldig glad i køgåing, er heller ikke på jakt etter det perfekte instagrambildet. Jeg går på tur for å oppleve og sanse, ikke for å ta bilder for likes. Når det er sagt er jeg veldig glad i å ta bilder...
Føler meg som et naturbarn innerst inne. Liker meg ute i all slags vær så lenge det er tørre klær og fyr i et bål eller en peis der framme.
Er med på det meste, men er nok litt pysete på ski nedover de svarte løypene. Bortover og oppover går veldig greit.
Jeg er i første omgang ute etter en turkompis, men om det blir mer enn god stemning så...

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.