Fjelltreffen

Om deg, - og meg

Kvinne, 59 år, Oslo, 13. september 2020

Om deg
Du er kanskje ambivalent til å forsøke deg på dette. Kanskje har du kikket på tekster her i ny og ne, og vurdert å svare, men droppet det like ofte eller oftere, enn du har svart? Livet er jo bra, kanskje lurer du på om du vil, orker, gidder… å innlede noe. Da er vi i samme båt, men les gjerne videre, ikke mist troa før du er ferdiglest?

Kanskje undrer du deg over hvor like vi blir, i tekster der vi skal presentere oss, hvor mange like ord som går igjen, kanskje lurer du på det, fordi du er språkvár, vár for det konforme, vár for det finstemte, og nødig vil innfinne deg med normenes tendens til å skape flokk av oss, fordi du muligens er fritt tenkende, har et ønske om å være sann, og har et våkent blikk, fordi du interesserer deg for mennesker, for det som lever, for det som skjer, - varmhjertet, utforskende, nysgjerrig? Uuuuups – der havnet jeg uti de fine ordene. Som er for store og glansbildeaktige. Det er ikke lett å forklare hva det er jeg ser etter, men jeg vet jeg ser det og merker det, når du er der. Kanskje lever du med flere spørsmål enn svar i deg, og kanskje har du, som meg, en åndelig orientering. Jeg er ikke religiøs, men er dypt engasjert i en ikke-dualistisk forståelse av eksistensen. Sier det deg noe? Ååååå – det ville være storveis å kunne dele, - ikke noe must, altså, men ville gjøre det lettere å finne fram til hverandre.

Du er et sted mellom 57 og 65 år? Omtrent? Siden vi nå er litt der vi en gang var, bare på motsatt ende av skalaen, da vi syntes at forskjellen på fire og fireogethalvt år var superviktig…😊

Om meg
Det er vel sånn at det vi ønsker i den andre, er det vi kjenner oss igjen i selv? Jeg bærer mye glede over livet i meg, og søker ikke tette noen hull, via en annen. Men å kunne lene seg inn, inn i, inn mot, det er godt, og det er hvile i det. Hvis du kan treffe meg på de samme frekvensene som jeg har… er det ikke nettopp opplevelsen av å være på samme frekvens som teller? Jeg tror du finnes, og da vil jeg gjerne finne deg, eller kanskje du finner meg - men vet ikke om det noen gang skjer, og da er det også fint, og det er sikkert en mening med det. Jeg vegrer for prøving og feiling, kanskje fordi jeg tror det døyver sansene og sliper ned følsomheten. Og sanser og følsomhet er blant livets skatter? Så derfor er jeg nok litt forsiktig og langsom, og blir ikke overbegeistret eller revet med på sekundet … Har samtidig en tro på at om jeg møter deg, vil jeg vite at jeg er hjemme, og da kan jeg virkelig hengi meg.

Jeg har voksne barn, hunder, en jobb jeg brenner for, og jo mer jeg kan være ute, jo mer happy er jeg. Det er knapt en morgen uten at kaffen drikkes ute. Er nok temmelig sterk og lett på foten, uten at jeg liker å si akkurat det, det kjennes platt, men det er samtidig nokså viktig, og noe jeg er takknemlig for, og jeg tror at skal det bli noe greie på deg og meg, - bør vi være litt likesinnede der; turinteresse, kanskje glede over høye topper, i hvert fall glede over lange turer, jeg kan bli litt utålmodig om det går alt for sakte - over vidder, gjerne i fjellet, marka er god som gull den og, telt gjør godt for sjela, og sjøen må med. Jeg er ikke den knallorange flua som flyr forbi deg med jetmotor, men har et driv, som er komfortabelt samtidig. Det jeg ikke kan finne ut av, er dager i båt, jeg kan forstå friheten noen kan føle med det, men for meg blir det paradoksalt nok ufritt og «innelåst». Det har jeg gitt opp å endre. Men er veldig åpen for kajakk og robåt. Er heller ikke syklist, ut over å ragge til jobben på det gamle skrapet.

Det ble en liten snutt, en trudelutt, så langt fra nok, men sier stopp. Svarer du, svarer du i hvert fall ikke inn i et sort hull, jeg skriver til deg uansett, og med all respekt, selv om det skulle kjennes som at det ikke er noe å gå videre med.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.