Fjelltreffen

Ut på tur

Kvinne, 44 år, Vestfold og Telemark, 31. juli 2020

Jeg er singel, men når jeg legger ut her er jeg mer på let etter en turvenninne enn "mannen i mitt liv".

Jeg har en datter på 9 år som er hos faren sin andre hver helg og en sønn på 19 som er på vei ut av redet. I tillegg har jeg en strihåret vorsteher tispe på snart ett år. Vorsteheren skal brukes til tur, trekk og jakt. Jeg jobber i helsesektoren , og har en jobb jeg er engasjert og glad i.

Jeg liker alle typer friluftsliv. Mest snø, minst vann. Spesielt savner jeg noen å gå på randonee med, og kanskje reise på toppturcamper med. Jeg trener mye, og går gjerne et par turrenn på ski hver sesong. Har også løpt litt terrengløp og OCR. Drar ofte på slikt alene, og det er jo litt kjedelig. Jeg har heller ingen venninner som jakter... (må legge til at jeg ikke er noen erfaren fuglejeger).

Har du noen av de samme interessene, og savner noen å dra på tur/ski/jakt sammen med av og til? Kanskje vi kan dra sammen.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.