Fjelltreffen

Ledig Stilling !

Mann, 62 år, Trøndelag, 29. juli 2020

STILLING LEDIG:
jeg har en ledig stilling som kjæreste og tur venninne , jeg må bare si at jeg er 62 og da snakker jeg ikke om kg , jeg er ikke desperat , men bare nesten. Er ikke helt sikker her.
Det er en heltidsstilling og endel kveld, natt, helg og overtidarbeide må derfor påberegnes. Det tillates ikke å jobbe i konkurerende firma samtidlig.
Ledig omgående, med søknadsfrist snarest , denne sendes min innboks . Ønskened kvalifikasjoner: Glad i friluftsliv , ferdig med tidligere arbeidsforhold. Du må være lojal ha godt humør og en sunn dose selv ironi. Det hjelper hvis du har evne til å ta ting på sparket.
Erfaring er et pluss, men intet krav.
Jeg kan tilby gode fremtid utsikter med mulighet for forfremming , delt lederansvar . Fallskjerm tilkommer ved forfremmelse.
Arbeidssted : Fjell og vidde skog og mark . Under prøvetiden kan pendling aksepteres.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.