Fjelltreffen

Fjellfant søkes!

Kvinne, 65-69 år, Vestland, 28. juli 2020

Finnes det en sprek, ærlig, positiv og hyggelig fjellfant her? En som savner en god jentevenn, turvenn, reisefølge, som kanskje etterhvert også kan bli en kjæreste - om alt stemmer, da. Jeg som etterlyser denne mannen er en snill, lett omgjengelig, raus og varm "jente". Jeg bærer alderen lett, trener jevnt og holder både form og fasong. Jeg er utstyrt med god helse, godt humør, masse humor og er ærlig og pålitelig. Jeg bruker naturen som treningsarena hele året. Selv om jeg er en jordnær realist, innrømmer jeg gjerne at jeg også er litt romantisk, gleder meg over en soloppgang, en solnedgang og etter fjellturen er det fint i sofakroken med levende lys, vin og myk musikk. Jeg liker å lese, lytte til musikk og danser gjerne. Det er også hyggelig å gå ut en kveld, på kino, teater, show eller bare nyte god mat og drikke. Liker også å reise, gjerne til varmere strøk for å gjøre vinteren litt kortere. Leser du fortsatt? Var det noe som fanget din interesse? Skriv til meg, da vel!! Et sted må man begynne, og den som intet våger, intet vinner....
Jeg bor i Hordaland.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.