Fjelltreffen

Er du ei sporty og livsglad jente, som liker å være i aktivitet, og som også nyter det gode liv?

Mann, 52 år, Vestfold og Telemark, 28. juli 2020

Jeg søker deg som interesserer deg for opplevelser, og som ønsker å dele både små og store opplevelser med meg. Ei som liker livet, hverdager som festdager. Sjø, fjell, skog. Ut på tur er herlig, men også sofakveld foran TV eller peisen. Jeg er på utkikk etter en samtalepartner, turvenn og noen å dele hverdagen med. Ei som liker å kose seg og liker å le.

Jeg er ung til sinns, praktisk, spontan og snill, og liker å være i aktivitet. Noen ganger er det tur i skogen, på fjellet, eller på sjøen, andre ganger er det turer i mer urbane strøk, både i Norge og utlandet. Er pappa til to voksne barn som har flyttet for seg selv. Har flere gode venner, men savner den ene spesielle å dele opplevelser med. Jeg kobler av når jeg lager mat, og får energi av å dele opplevelser med andre likesinnede. Jeg liker alt fra stillhet i naturen til byens herlige liv og energi. Vil gjerne dele dette med noen og gjerne med deg. Kanskje blir vi kjærester, kanskje blir vi venner, bra blir det uansett. Gleder meg til å møte deg :)

Høres dette interessant ut? Ta kontakt da vel :-)

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.