Fjelltreffen

To er bedre enn en!

Kvinne, 55-59 år, Oslo, 27. juli 2020

Hei,
kanskje finner jeg deg som kan bli en god turvenn og kanskje noe mer? Nå er sommeren kommet, og kanskje vi kan finne på noe sammen?

Jeg som skriver dette, er ei stort sett blid og positiv dame, som trives ute i naturen om det så er skog, fjell, innland eller ved/ på eller i sjøen.
Har kajakk, sykkel, ski og telt som jeg gjerne vil ut på tur med. Eller bare med en dagstursekk og på beina.

Men jeg kan også kose meg med en god bok eller film. Kanskje vil du også være med meg på andre kulturopplevelser? Teater og konserter, lytter mye til musikk. Jeg trives godt i eget selskap, og kjeder meg sjelden. Men det hadde vært fint å ha noen å dele opplevelsene med! Det meste blir bedre når man deler det! Og å være to er bedre enn en :)

Å møte venner eller familie til en sammenkomst er også hyggelig, og jeg koser meg med og i selskap hvor jeg kan pynte meg med kjole og høye hæler. Liker å danse, og sier heller ikke nei til en liten diskusjon.

Passer dette for deg, så ikke nøl med å skrive.
Hører jeg fra deg?


Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.