Fjelltreffen

Hvor finner jeg min sjelevenn ?

Kvinne, 69 år, Trøndelag, 30. juni 2020

Hvor finner jeg deg min sjelevenn ? Jeg ønsker meg en kjæreste og turvenn, som er lett på foten og med god psykisk og fysisk helse.
Jeg er en sprek pensjonert akademiker ( jobbet innen helse) som ønsker en varig venn. Jeg er ærlig , raus og omgjengelig.
Spesielt glad i skiturer,- hele vinteren, men også vanlige turer i skog og mark. Jeg trener regelmessig , men kan også slappe av og nyte det gode livet. Sosialistisk grunnholdning.Liker å lage mat. Setter pris på den gode samtalen over et glass vin eller i armkroken. Søker en venn med mye varme og godt humør. Hvis mine venner skulle beskrive meg så tror jeg de vil si at jeg er pen, ungdommelig både utseendemessig og til sinns. Godt humør , romantisk og reflektert, gode grunnverdier og sosialt anlagt,- men tar ikke unødig stor plass .Venter spent på den ene rette ,- jeg vet du finns der ute.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.