Fjelltreffen

Kanskje, kanskje ikke!

Kvinne, 64 år, Rogaland, 30. juni 2020

Kanskje, kanskje ikke? Skal en svare eller ikke?
Turgleden er stor, men det er ikke alltid like lett å komme seg ut ! Er dette kjent problemstilling?
Jeg er en enslig yrkesaktiv kvinne på snart 64 år som bor i Stavanger. Trives på jobben samtidig som jeg gjennom koronatiden med hjemmekontor ble mer og mer klar over savnet av en nær fortrolig. Mitt ønske er å treffe en mann som også ønsker det fellesskapet en kan få gjennom naturopplevelser og bynære turer i hverdagen. Det er ingen som vil karakterisere meg som en ekstremsporter. Turer i inn og utland året rundt er det som gir meg hygge og opplevelser. Det er dette jeg ønsker å dele med deg. Variasjon er også et stikkord; sykkel, kajakk og ski, men i praksis er det nok fotturer det blir flest av. Livet leves jo innomhus også; jeg setter stor pris et godt måltid og en god prat. Ei god bok er en fast følgesvenn gjennom livet. Er dette noe du finner klangbunn i? Send en mail så får vi en sjans til å bli bedre kjent.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.