Fjelltreffen

"Vill ha dej i mørket hos mej"

Kvinne, 57 år, Viken, 28. juni 2020

Ny revidert tekst! Jeg har fått endel svar som er utenfor min målgruppe, derfor er teksten spisset.

Husker du den sangen, er vi antakeligvis ganske jevngamle og det passer bra:-)
Kvinne med mye livslyst, lidenskap og glede, mye energi, elsker å utforske - elsker naturen kanskje mer enn noe annet. Skal snart flytte mer naturnært og gleder meg intenst. Eventyr lysten, ikke særlig bundet til konvensjoner, ikke A4 - jeg lever ut mange av drømmene mine. Vil gjerne oppdage enda mer i livet. Samtidig er jeg både jordnær og rasjonell - en veldig god mix med andre ord haha:-)
Er definitivt åpen for at det fins mer mellom himmel og jord, jeg underviser i meditasjon og syns at en åpen innstilling til livets sammenhenger gjør livet mye mer spennende.
Jeg kan periodevis være urban og blir inspirert av både kunst og kultur, men reiser jeg utenlands er det ikke først og fremst de største storbyene som tiltrekker mest.

Håper du er en naturglad, kjærlig, oppegående og humoristisk mann som trives bra i livet ditt.
Håper du har lyst å oppleve mer - både i naturen men i livet ellers også.

Savner du en som vil være nær deg; en som vil være på ditt team og som ser på deg med inderlighet?
Dreamteam 2020 kan bli vår realitet!
Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.