Fjelltreffen

Vil du danse med meg?

Kvinne, 65-69 år, Trøndelag, 23. mai 2020

Savner å danse, både bokstavlig, men også en å danse livets dans med i denne fasen i livet. Joda, jeg er heldig og har mye godt i livet mitt. Samtidig har denne tida gjort det tydelig at det er i relasjon med andre jeg har det best. Om jeg kunne velge ønsker jeg å møte deg som er snill, raus, trygg, har mengder med humor, og som også evner å være nær.
Jeg er kvinne, snart 68, er slank og har god helse. Bor i Trøndelag, men har opprinnelse fra en annen kant av landet. Har barn og barnebarn og gode venner. Trives i naturen, på fjellturer med og uten ski. Liker også å sykle, svømme og padle. Musikk, film, teater og gode bøker er viktige påfyll for meg. Og som tidligere nevnt så elsker jeg å danse og bevege meg til god musikk. Snakker ikke prestasjon, men glede og utfoldelse.
Gleder meg til å høre fra DEG!

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.