Fjelltreffen

Aktiv, reflektert og naturlig kvinne søkes ......

Mann, 44 år, Oslo, 21. mai 2020

... for felles turer / aktiviteter og gjerne noe mer dersom kjemien stemmer.

Jeg er veldig glad i friluftsliv, og spesielt i å gå i fjellet (gjerne med overnatting i hytte eller telt). Synes at det er en av de herligste og mektigste opplevelsene er å stå på en fjelltopp og nyte utsikten. Er ingen milsluker men mest opptatt av natur- og landskapsopplevelsen. Likevel kan turene gjerne være fysisk utfordrende. Ellers er jeg glad i å gå på ski, å sykle og vil endelig begynne med å padle kano / kajakk. Vokst opp ved havet og er følgelig ikke minst interessert i alt som er relatert til vann.

Når det gjelder meg som typ er jeg 188 cm høy, slank, sporty på 44 år. Ville beskrive meg som omgjengelig, avbalansert, seriøs, reflektert, oppmerksom, positiv og humørfylt. Setter pris på gode samtaler, god mat / vin og at folk omkring meg har det bra. Jeg røyker ikke, ha en sunn livstil og holder meg i form. Interesser utenom friluftsliv er blant annet musikk, fotografering, arkitektur.

Gleder meg til å høre fra deg!

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.