Fjelltreffen

Forventninger og Drømmer .....

Mann, 72 år, Viken, 20. mai 2020


…. ja, jeg har forventninger og drømmer for 2020 -- Jeg ønsker meg en kjæreste og turkamerat i en og samme person, et menneske som står meg nær, en kvinne altså! --
Jeg er 72 år gammel, biologisk alder ca 10 år lavere, er skilt for mange år siden, har to voksne barn som jeg har et godt forhold til.
Mine venner opplever meg som realist og romantiker, både et tanke- og følelsesmenneske. Ærlig, solid, direkte, reflektert, et menneske de kan stole på. Raus, omgjengelig, varm, omsorgsfull. Jeg er slank (176/73), atletisk, sprek (gikk Norge-på-langs solo sommeren -11) frisk og rask. Liker veldig å være ute i naturen sommer og vinter og bor midt i smørøyet for fysiske «utskeielser». Jeg trener regelmessig men er ingen treningsnarkoman.
Jeg har beholdt gutten i meg, ingen gubbefaktor, ingen mage, mine tenner, mye hår på hodet, ikke skjegg, -- ungdommelig i kropp og sjel og utseende, sies det.
Jeg liker å tulle og tøyse og le, men er også dyp og alvorlig. Liker å diskutere, liker den gode og nære og berikende samtalen med god øyekontakt og gjerne over et glass vin. Er røyk- og snus-fri.
Jeg er allsidig interessert, har både dannelse og utdannelse (universitet), samtidig praktisk anlagt. Har avsluttet min yrkeskarriere (med mennesker, for mennesker). Leser mye, liker å lage mat, baker mitt eget brød, mine vørterbrød er «berømte»! Er ikke så veldig opptatt av materielle ting. – Liker å reise til byen for kulturell påfyll.
Jeg ønsker meg en kvinne som står meg nær åndelig (følelser, tanker, intellektuelt) og kroppslig, som jeg kan snakke med om alt mellom himmel og jord, som jeg kan kose med og som jeg kan skjemme bort. Jeg er en mann som liker å ta på og bli tatt på, en mann som blir berørt og rørt-- og viser det. Jeg ønsker å elske og bli elsket!
Jeg tror du er kanskje litt yngre enn meg, passe høy, nett og lettbent, glad med et godt smil -- og liker mine ord. Hva synes du om denne mannen? –
Da har jeg tatt det første steget. Nå er det din tur. – Takk for svar med bilder som vil bli behandlet med respekt og fortrolighet.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.