Fjelltreffen

Til en naturglad og trivelig mann

Kvinne, 51 år, Oslo, 14. mai 2020

Positiv og naturglad dame ser etter en mann som kunne tenke seg å være med på tur sommer og vinter, i skogen og på fjellet – og gjerne på sjøen også. Jeg har fjellsko, skisko og padlesko og ønsker en å dele turer, opplevelser og kanskje livet med. Årstidene setter jeg stor pris på, og jeg gleder meg til alle.

Jeg bor og jobber nå i Oslo, men pakker bag eller sekk i helgene – og trives nok best utenfor byen. Derfor vurderer jeg også å flytte nærmere naturen. Interessene spenner fra tur og natur til kultur, bøker og god mat og drikke i trivelig lag. Jeg liker å trene og holde meg i form. Beina er nok godt planta på jorda, men jeg liker også å lære nye ting og prøve noe som jeg ikke har gjort før.

Jeg er sosial og glad i folk – og savner en spesiell å kunne dele opplevelser med. Ta gjerne kontakt og skriv noen ord om deg selv. Legg gjerne ved bilde.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.