Fjelltreffen

🌻Turvenn og bestevenn🌻

Kvinne, 65 år, Viken, 26. mars 2020

Reflektert sjarmerende kvinne, som har bevart jenta i seg, har godt humør og høyere utdanning, leter etter deg; en matchende turvenn og bestevenn - og ingen ting er bedre enn om kjemien stemmer og vi finner hverandre som kjærester.... hvem vet

Våren er på vei, de første hestehovene har tittet opp av bakken der jeg bor. Jeg liker å være aktiv med friluftsliv/uteliv i marka, ved sjøen eller i fjellet, og er åpen for det meste, til fots, på sykkel eller ski. Gleder meg over skaperverket, liker stillheten i naturen og fuglesangen. Drømmer om å dele fine padleturer med deg, har våttkort og våtdrakt :-)

Natur, kultur, gode venner og romantiske stemninger er ingredienser i det gode liv for meg. En stemningsfull konsert, en film, spise ute, eller gatelangs en sommerkveld er gode påfyll. Jeg trives også i eget selskap og gjerne med ei god bok. Familien er viktig. Har gode forhold til barn og barnebarn.

Jeg bor nære Oslo, har bil og turutstyr, og frihet til å gjøre det jeg vil. Er eventyrlysten og ønsker å oppleve mer, og mye i eget land. Fint om du har det som meg og drømmer om å dele fine opplevelser med en spesiell venn der begge kjenner at kjemien stemmer. Og hjertet mitt er varmt, jeg har Glimt i øyet og har lett for å le. Sammen vil vi ut på tur og finne på annen moro som gir livet mening. Vi er begge jordnære, ærlige og søker ektehet. Du er jevngammel med meg eller litt yngre. Er positiv og glad, snill og varm, har mange interesser, og er sunn og sporty uten å være fanatisk. Vi må like det vi ser også, så ønsker bilde.

Så fint det ville være å ha en nær venn å prate med i den spesielle tida vi er kommet i.....
Håper vi snakkes da, venter spent på å høre fra deg :-)

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.