Fjelltreffen

Turglad mann søkes

Kvinne, 41 år, Viken, 19. mars 2020

Hei:) Jeg søker en mann som er glad i å være ute i naturen. En som både kunne tenke seg en kveldstur etter jobb og å ligge ute en natt eller to i ny og ne.

Jeg er glad i å bruke naturen både til treningsturer i bakke og aller helst litt lengre turer til en utsikt eller et skogsvann litt vekk fra andre folk. Fyre bål eller primus og lage middagen der ute:) Det er fint å gjøre dette alene, men det hadde vært veldig hyggelig å treffe en mann som finner glede i det samme.

Nå begynner den tida på året hvor det er helt fantastisk å ha det meste pakket klart kvelden i forveien, og bare løpe ut i skogen så fort arbeidsdagen er over. Gå en times tid og så fyre bål og ta frem bålpanna. Legge seg ved bålet eller i hengekøya etter middag og slappe av, før man går og utforsker skogen videre, på vei hjemover. Elsker å tråkke i myk mose, da er jeg i himmelen:)

I sommer var jeg for første gang en helg helt alene på Hardangervidda. Det var blomstring da, og det å oppleve naturen på den måten man gjør på en sånn plass var helt fantastisk. Pratet ikke med andre enn sauene den helga;) Tur opp på Lågliberget på lørdagen og fiske resten av tida nede ved elva frister veldig til gjentakelse.

Ellers kan jeg fortelle om meg selv at jeg er glad i å trene, lage og spise god mat, ta en tur på kino og gå på konsert og teater. En hyttetur er også hyggelig.

I et forhold er det viktig for meg å kunne snakke om det meste, at du er positiv, ærlig og trofast. Jeg passer nok best med en jordnær mann som ikke er for opptatt av det materialistiske. At det er lett å få deg med ut på tur, men også at vi kan ligge på sofaen sammen og bare prate eller se en film.

Må også nevnes at jeg har tre barn, og minstejenta er 5 år, så det er viktig at du har barn selv og/eller ikke blir skremt av familieliv på sikt. Jeg har 50% av tida mi barnefri så vi kan bli godt kjent før vi evt kommer dit.

Det ble en god del om meg, nå vil jeg gjerne bli kjent med deg:) Hvem er du, og hva bringer glede i ditt liv?

PS! Bor i Drammen, og søker noen som helst ikke bor altfor langt unna, men ingen absolutt betingelse.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.