Fjelltreffen

Du er verdifull.

Mann, 52 år, Vestfold og Telemark, 15. mars 2020

Du er den..... - Du er fornøyd med livet. Men savner en å oppleve drømmene dine med. Du er litt over middels interessert i å holde deg i form. Du lurer ikke på om du kommer opp på den fjelltoppen. Men hvor lang tid det tar. Du mener at kos og fornøyelse "smaker" bedre etter å ha kjent svette på kroppen. Og du tar et raskt bad i det friske fjellvannet. Du liker å få oppmerksomhet av din kjære. Og gir det mer en gjerne tilbake. Du liker å diskutere større og mindre samfunnsproblemer. Og du elsker å spørre meg om hva som nå skjer i min påbegynte selvbiograf av en bok. - Så du drømmende KVINNE, i alderen fra 37 - 53 år, la fingrene leke over tastaturet, og skriv meg noen ord. Jeg har så mangt å gi den rette. - Beskrive meg selv??..................... Det har jeg nettopp gjort. For om du ble nysgjerrig, og kjenner deg igjen i den jeg søker. Så er jeg kanskje den DU leter etter.
P68.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.