Fjelltreffen

Fjellførkje søker fjellfant

Kvinne, 55-59 år, Trøndelag, 13. mars 2020

Hvor er du, den stødige mannen, som trives best der ute i naturen, med lydene fra bekker og elvedrag, og fra våres medskapninger?

Jeg er en trønderdame, med ryggsekken fylt av livserfaring. Som elsker å kjenne grøsset gjennom kroppen om morgenen, i soveposen, før jeg stålsetter meg til å fyre opp primusen utenfor teltet, og nyte kaffen mens dagen gryr. Samtidig skulle jeg så gjerne delt dette med en sjelevenn, og helst en kjæreste. Av erfaring tenker jeg du er en jevnaldring.

Foruten min store kjærlighet til jorda vi lever på og naturen, er jeg også veldig glad i litteratur, historie og filosofi. Og mennesker. Vokste opp i byen, og er glad i det som finnes der. Er du jeger, så gå forbi. Men drømmer du om å få et glimt av "de fire store"? Se det kan fort bli harmoni.

Fiskestang er innafor :-)

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.