Fjelltreffen

Mann med godt humør😊

Kvinne, 55-59 år, Innlandet, 8. mars 2020

Håper du som leser dette har lyst til å bli kjent med en 57 år gammel dame fra Hedmark😊 Jeg har et bra liv med barn, familie og venner, men savner en koselig mann å dele ulike opplevelser med. Jeg liker meg ute i naturen uten at jeg må på de høyeste topper eller de lengste turene. En gå eller sykkeltur langs vakre Mjøsa er balsam for sjelen uansett årstid😊. Jeg har hytte på fjellet som jeg kunne tenke meg å vise deg...., Ellers er jeg glad i det urbane bylivet også med kaféturer, konserter osv, og selvfølgelig er jeg glad i å reise😉. Jeg håper at du er en koselig kar med masse godt humør, men som også er åpen og ærlig. Fint om du ikke bor alt for langt unna og at du er omtrent på samme alder😊. Håper vi snakkes da.....

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.