Fjelltreffen

Er du klarfor turer sammen med meg?

Kvinne, 67 år, Vestland, 8. mars 2020

Aktiv dame vil ha turfølge på turene med sekk og fjellstøvler, en kortere tur i områdene rundt oss, eller en skitur om det er vinter. Du har gjerne steder du er spesielt glad i og vil dele med meg, slik som jeg har turer jeg gjerne tar på nytt, denne gangen sammen med deg.
Du liker kanskje som meg å koke kaffe på et bål underveis, nyte kaffien og roen i fjellet, eller høre bølgeskvulpets monotone musikk. Ha gode minner fra solfylte turer hvor utsikten da vi kom til toppen var formidabel, da det regnet hele dagen og vi var kliss våte, eller da snøføyken sto midt imot. Turene trenger ikke være lange, en kort tur om ettermiddagen, eller å gå fra hytte til hytte, være på en hytte og gå dagsturer derfra - ja mulighetene er mange, og det blir dobbelt så kjekt når en har hyggelig turfølge.
Jeg liker også den gode samtalen, et godt måltid eller en stille stund. Jeg er sosial og aktiv, og liker litt liv og røre rundt meg.
Det er så mye jeg kunne ha skrevet, men jeg håper du tar kontakt, så vi kan bli kjent over en kopp kaffe, og planlegge en liten tur i første omgang.
Jeg bor ikke langt fra Bergen.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.