Fjelltreffen

Til en som lengter

Kvinne, 69 år, Viken, 24. februar 2020

Lengter du etter en å sykle med, danse med, gå turer med?Lengter du etter en å se Nytt på nytt med? Lengter du etter at noen av og til gir deg kaffe på senga? Lengter du etter en god reisekamerat? Lengter du etter en som møter deg i samtaler, en som ikke er fastlagt og ferdigment om alle emner?
Da synes jeg vi skal ta et glass på Litteraturhuset eller et annet hyggelig sted. Jeg er vennlig og lett å snakke med. Har lett for å le. Og jeg kan bare si ja, ja, ja til spørsmålene over.
Jeg lengter etter nærhet og intimitet. Jeg har høy utdannelse, gode venner og gode barn, og hjertet er på venstresida. Jeg er en kulturkjerring. Det betyr for meg at jeg leser aviser og bøker, ser gode filmer og godt teater. Ser utstillinger. Undres. Og jeg tror jeg har sittet for lite på fortauskafeer verden over. Gå i skogen, sykle (inne og ute) og på ski (når det er snø!) gjør jeg jevnlig. Jeg er 69 år, slank og 170. Hva jeg ønsker av en mann? Omsorgsevne, humor og IQ.
Den draumen.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.