Fjelltreffen

Finnes du?

Kvinne, 38 år, Innlandet, 20. februar 2020

Hei!
Finnes du, passe spreke, joviale mann? Med livet på stell og en positiv innstilling til tilværelsen?
Du som er åpen,ærlig og real, og søker en kvinne å reise på tur med, med håp om at det kanskje det kan bli et forhold?
Jeg er ei passe sprek og seig,livsbejaende dame på 38 år søker turkompis,med håp om noe mer. Jeg er klar for tosomhet.
Jeg har et godt liv, med mye jeg er takknemlig for. Jeg har gode veninner,lederjobb i helsevesenet,og deltidsstudier ved siden av.Mange muligheter og gleder. Men jeg savner en mann å dele dagene med.
Turmessig, så liker jeg de litt lange,seige fjellturene,sommer som vinter. Favoritten er turer med telt og pulk vinterstid. Jeg er sterk og seig,men ingen sprinter.
Jeg har randonéutstyr,men er nybegynner. Har dedikert denne vinteren til å beherske den disiplinen bedre, skal til og med på kurs! Kanskje du har lyst til å lære meg litt mer?
Ut over friluftsliv setter jeg pris på gode vennskap,klatring,både ute og inne,fotografering,historie,samfunnsdebatt,samt reiser og kulturelle opplevelser. Jeg nyter,og undres over livet. Blir aldri mett eller utlært...

Bor på Lillehammer, og håper på kontakt med noen i rimelig nærhet.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.