Fjelltreffen

Fra turvenn til kjæreste ?

Kvinne, 54 år, Viken, 16. februar 2020

Hei.
Jeg ønsker meg jo egentlig en kjæreste , men det er ikke så lett å finne. Synes du?? Men hvis vi kan starte som turvenner, og gi hverandre en sjanse , så kanskje det kan bli til noe mer?? Om ikke annet et godt vennskap ?
Du trenger ikke å være sprekest av de spreke . Det er ikke jeg. Men jeg koser meg på tur, jeg padler kajakk, jeg har hunder som gjerne vil være med, så du må være glad i hunder.
Ellers er jeg i full jobb, har store unger, hvorav kun den yngste fortsatt bor litt hjemme. Jeg er 175 høy, og er ikke helt slank. Så jeg håper å høre fra deg som ikke bryr seg om noen ekstra kilo. Det viktigste er at vi kan være aktive og nyte livet.
Setter det som en forutsetning at hvis du svarer meg så er du singel .
Det hadde vært ekstra fint om du bor i nærområdet , slik at vi også kan treffes for kveldsturer . Jeg bor ikke så langt unna Oslo - Drammen . Gleder meg til å høre fra akkurat deg.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.