Fjelltreffen

Ny vår....

Kvinne, 61 år, Agder, 16. februar 2020

Allsidig og ungdommelig dame venter på sin følgesvenn ...
Savner deg til den stille morgenstunden med kaffen og soloppgangen. Vi griper anledningen. Begge er aktive; ute som inne, omsorgsfulle, ydmyke og ungdommelige. Har selvinnsikt uten å være selvopptatt.
Vi er glade i sjøen, kanskje liker du også å padle..Vi er begge åpne for nye ting.. og tilfører hverandre.
Fjellet lokker høst og vinter. Vi trenger ikke gå toppturer (er p t ikke supersprek), men kan kjenne og uttrykke takknemlighet for hva naturen kan gi oss. Vi har begge ønske om å se mer av vårt eget land, - kan planlegge weekendturer til storbyer eller en lengre reise. Vi kan finne glede og inspirasjon i konserter eller foredrag/utstillinger. ..opptatt av det lokale. Vi liker en "sunn livsstil", men på ingen måte noe fanatisk. Har evnen å nyte - har livsgleden i behold. En god porsjon humor el selvironi hjelper alltid på;)
Vi har orden på livet. Verdsetter åpenhet, evne til å gi og ta imot...nærhet og omtanke for hverandre. Kanskje er det vi som skal bygge "sten for sten" - vi vet begge det kreves av oss begge..
Finner vi gode strenger å spille på kan jeg love deg en lojal og romantisk kjæreste. Jeg er ingen liten sylfide, men høy og flott på min måte. Du er også gjerne høy, men kanskje ikke mørk lenger ;)
Venter ...;)

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.