Fjelltreffen

Klar for turer og fine opplevelser sammen

Mann, 59 år, Agder, 9. februar 2020

Mens regnet pøser ned akkurat i dag, er kanskje lengten etter fine, solrike dager ute i naturen ekstra stor. Jeg er glad i fjellet, både på ski om vinteren/våren, og på barmark om sommeren. Skiturer i lavlandet - når vi innimellom har snø her - er jo fint det også.
Ellers har jeg allsidige interesser. Er glad i å reise, og kan godt være med på en byferie. Kan se på utstillinger og gå på konserter i blant. Trives også ved sjøen, og gjerne litt båtliv på fine sommerdager. Er ganske sosial, og opptatt av å skape hygge, fremfor mange materielle ting. Jeg vil gjerne bli kjent med ei dame som har mye av de samme interessene. Jeg bor i østre del av Agder. For at ikke avstanden skal bli for stor bør du også bo i tidligere Aust-Agder, eventuelt i søndre del av Telemark. Kanskje vi kan få noen hyggelige turer sammen etterhvert. :-)

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.