Fjelltreffen

Til deg du mann!

Kvinne, 73 år, Viken, 5. februar 2020

....som fortsatt kjenner glede over å bo i et land med flere årstider, og som ikke rømmer til «syden» når vinterstormene uler rundt hushjørnene! Som har sett mye av verden, men som har kommet til at Norden fortsatt har mye som er verdt å utforske! Som holder seg i form fordi det gir velvære og bidrar til livskvalitet! Som kan diskutere viktige spørsmål langt ut i de små timer, men også bare tie stille når stunden og opplevelsen krever det! Som har humor og en stor porsjon sjølvironi, og synes at det meste kan spøkes med! Som trives i eget selskap, men også setter pris på gode venner og holder vennskap ved like! Hvis du i tillegg liker nordisk krim, kan få fyr på et bål, har flere par ski, og reiser langt for å oppleve en bra konsert, ja da er du drømmemannen, og antagelig for god til å være sann!

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.