Fjelltreffen

Like barn leker best. . .

Kvinne, 71 år, Viken, 4. februar 2020

Livsglad og sjarmerende kvinne ønsker kontakt med mann som også er ung i sinn, mellom 68 og 73 år. Du er klok og velutdannet, du trives med turer og hytteliv og vet å nyte det gode liv og den gode samtalen. Du savner en turkamerat for inspirerende turer i fjellet, ved sjøen eller i nærmiljøet. Etter hvert kan du kanskje bli min beste venn og kjæreste. Du kan balansere mellom aktivitet og stille refleksjon, leke og le, nyte roen med et glass vin, kanskje i solnedgangen. Jeg er ærlig og reflektert, bevisst hva som er viktig og uvesentlig i livet, feminin og romantisk type, 166 cm høy og slank. Jeg trener to ganger i uken og må ha en god dose frisk luft i marka hver dag. Tror på å være rause mot hverandre, gjensidig respekt og dele gleder og bekymringer. Vi tror begge på at et forhold krever mye tid og prioritering, men kan gi en masse livsglede tilbake hvis man lykkes. Kanskje har vi noe felles å bygge på du og jeg . . . . at du også tror på framtiden og dens muligheter. . . .

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.