Fjelltreffen

Skal vi vise hverandre de fineste turene våre?

Kvinne, 67 år, Vestland, 13. januar 2020

Hei til deg, gutt/mann , som har lyst til å bli kjent med meg.
Vi har begge mange år bak oss, og en lang historie. Hvis du har lyst til å slippe meg inn på deg, er jeg interessert i å bli kjent med historien din. Jeg er nysgjerrig på å høre om de gode opplevelsene dine, og de mindre gode. Jeg vil gjerne at du viser meg stedene dine , - det som betyr noe for deg. Den fineste fjellturen din, den flotteste padleturen, den friskeste sykkelturen, den beste fiskeplassen ( som du skal få ha for deg selv hvis du vil det ). Jeg vil gjerne være med til yndlingsbyen din, det beste spisestedet ditt, den koseligste benken, badeplassen og solplassen din. Og på den hyggeligste rusleturen.
Jeg vil også gjerne høre om den beste boken du har lest, filmen og teaterstykket som har gjort inntrykk, og hva du mener om det som skjer rundt oss. Og så vil jeg gjerne høre på musikken din, sammen med deg. Noe av det beste er å høre om menneskene du er glad i, barn, barnebarn (?), venner.
Samtidig som vi respekterer hverandre som de selvstendige menneskene vi er. For vi har begge vært alene en stund, og greier oss godt. Men vi savner en hjertevenn, turvenn, kjæreste - en å kunne hviske noe i øret som gjør godt. For vi har erfaring, og vet at dette gir livet et stort løft.

Hvem jeg er? Friluftsglad jente/kvinne, yrkesaktiv en stund til, jevnt godt humør og glad i humor, - går for å være rederlig og grei.
Andre mennesker og det som skjer rundt oss interesserer meg, og jeg vil gjerne bidra til et mer likestilt samfunn der " alle er med" . Mer får du vite når du tar kontakt !

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.