Fjelltreffen

🍀Turvenn og bestevenn🍀

Kvinne, 65 år, Viken, 12. januar 2020

Reflektert sjarmerende kvinne som har bevart jenta i seg; har godt humør og høyere utdanning, leter etter deg; en matchende turvenn, bestevenn og ingen ting er bedre enn om kjemien stemmer og vi finner hverandre som kjærester.... hvem vet

Jeg trives med uteliv i marka, ved sjøen eller i fjellet, og er aktiv og åpen for det meste, til fots, på sykkel eller ski. Gleder meg over skaperverket, liker stillheten i naturen og fuglesangen. Drømmer om å dele fine padleturer med deg, har våttkort og våtdrakt :-)

Natur, kultur, gode venner og romantiske stemninger er ingredienser i det gode liv for meg. En stemningsfull konsert, en film, spise ute, eller gatelangs en sommerkveld er gode påfyll. Jeg trives også i eget selskap med ei god bok. Familien er viktig og gode forhold til barn og barnebarn.

Jeg bor nære Oslo, har bil og turutstyr, og frihet til å gjøre det jeg vil. Er eventyrlysten og ønsker å reise mer både i eget land og utenlands. Fint om du har det på samme måten og drømmer om å dele fine opplevelser med en spesiell venn der kjemien stemmer. Og hjertet er varmt, jeg har Glimt i øyet og lett for å le. Sammen vil vi ut på tur og finne på annen moro som gir livet mening. Vi er begge jordnære, ærlige og søker ektehet. Du er jevngammel eller kanskje et par år yngre enn meg; er positiv og glad, snill og varm, har mange interesser, og er sunn og sporty uten å være fanatisk. Bilde ønskes;

Vinteren er her - blir du med ut på ski?
jeg venter på brev fra deg :-)

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.

Annonse