Fjelltreffen

Eg leiter både høgt og lavt :-) Håper tampen brenn!

Kvinne, 63 år, Troms og Finnmark, 11. januar 2020

Men du må gi lyd, rekke ut ei hand så eg ikke går forbi!
Eg håper at du e her en plass, og da helst ikke så langt unna!
Eg holder til i midtre del av det gamle Troms, og leiter etter en passe sprek kar som trives ute i naturen året rundt. Dyrker det enkle friluftslivet! En som så gjerne vil ha selskap av ei passe sprek turtøtte som vil ha selskap av en fjellfant på dagstura, og korte og litt lengre tura sommer som vinter, vår og høst! Vandring på fjellet, telting, turlagshytter, åpne koier, fisking. Bare det å være og nyte at man é!
Enn om vi e så heldig å kunne finne en å nyte og oppleve i lag med. Drømme, planlegge og gjennomføre turan, drømman vi søker å oppnå. Kanskje også i samme slengen finne en bestevenn, et fellesskap :-)
Du bør være, eller kunne bli fortrolig med hund da eg har en A.H. Og så må du være røykfri som eg.

Eg e pensjonist, og har god tid til det eg trives med. Fyller 64 om ikke lenge, og ønsker å fortsette med et aktivt friluftsliv så lenge kroppen spiller på lag med meg. Men det e blitt stusslig å være aleina, ikke ha nån å dele opplevelsan med.
Eg trives også ved sjøen, i båt, i kano. Eg kan roe ned med syssla i hus og heim. Trives bl.a. med musikk og forming.
Opptatt av natur og miljø, og lever et enkelt og rolig liv. Eg er åpen og lett å komme i kontakt med. Blid, trivelig har eg fått høre. Trives med åpenhet og ærlighet menneska i mellom.
Har godt voksne barn som har sine liv.
Eg ruver ca 169 over bakkenivå, slank :-)

Kanskje det her e info nok til at du vil strekke ut handa di for å nå handa mi? Så tar vi det herfra for å få vite litt meire om kverandre når vi får kontakt! - og så finne ut om vi kan være nåkka for kverandre.
(Bildet v annonsen e fra april 2019. Hunden med pulkdrag e min 4-beinte turvenn)
Hilsen fra meg!

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.

Annonse