Fjelltreffen

Ønsker å finne ei turjente!

Mann, 24 år, Nordland, 11. januar 2020

Liker du å gå på tur? Eller kanskje du drømmer du om å bo på et lite småbruk i framtiden. Da har du muligheten!
Leter etter ei jente som har lyst til å gå på tur og bli kjent. Det er jo mange fine steder i Norge så er kjemien der reiser jeg gjerne på tur andre steder i Norge.
Liker du planter og vekster vil småbruket være et eldorado. Er en fordel om du liker litt turer i skog og mark.
Jeg liker turer i skog og mark sommer som vinter og er en allsidig kar som liker mye forskjellig. Slik som historie, skogsarbeid, serier, lesing, oppussing, bærplukking og litt matlaging osv. Nå for tiden blir det mye snekring. Hadde vært veldig koselig om jeg kunne dele dette flotte prosjektet i framtiden med ei jente som kunne hjelpe meg litt med forskjellige prosjekter på gården. Fullt av turmuligheter i området. Ja drømmer du om noen dyr er det bare fint! Det har jeg lyst til å ha i fremtiden. Tenkte jeg måtte prøve Fjelltreffen å se om det fantes ei jente som kunne ha lyst til å gå på tur. Jeg er om så flyttbar.
Vær ikke redd for å ta kontakt!

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.