Fjelltreffen

Søker turvenn med kjærestepotensiale

Kvinne, 35 år, Viken, 10. januar 2020

Leter etter deg som kan bli en ekstra god turvenn å utforske alle livets hjørner med. Fint om du liker deg ute til alle årstider, både med tur, trening, avslapping og kos rundt et bål eller på et svaberg ved sjøen. Det er også fint om du har sansen for å sove ute vår, sommer og høst da jeg skulle gjerne gjort mer av det. Jeg søker deg mellom 33-46 år som er varm, empatisk og kjærlig. Deg som har kontakt med deg selv og klarer å kommunisere egne tanker, følelser og behov, samt sette seg inn i en annens. Du må være glad i mat og ha god omsorg for deg selv og de rundt deg. Balanse er et greit begrep å ha med seg i livet. Livsnytere som tar vare på egen helse lever lenger, har jeg hørt. Jeg lever for de gode samtalene og håper du gjør det samme.

Håper å høre fra deg og send gjerne med et bilde.

Svar på annonsen

Merk: Når du sender svaret ditt, vil annonsøren motta en e-post med ditt navn, din e-postadresse og ditt svar. Det er deretter opp til annonsøren å svare deg.

Opplever du annonsen som støtende eller upassende? Gi oss beskjed!

Vi setter pris på at du gir oss beskjed om upassende innhold på Fjelltreffen. Du kan selv velge om du vil oppgi en begrunnelse.

Annonse